Το Nourishing Face Oleo-serum προσφέρει εντατική θρέψη και ενισχυμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Βασίζεται σε σύμπλεγμα φυτικών ελαίων και λιπαρών εστέρων, σε συνδυασμό με δύο ισχυρά ενεργά συστατικά:

  1. To Gaialine, λινέλαιο πλούσιο σε ασαπωνοποίητα όπως φυτοστερόλες, λιπαρά οξέα (κυρίως α-λινολενικό οξύ Ω3), βιταμίνες και αντιοξειδωτικά (τοκοφερόλες) προστατεύει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και αναστέλλει την φθορά της εξωκυτταρικής μήτρας του δέρματος. Παράλληλα, αναπλάθει και βελτιώνει την μορφολογία της επιδερμίδας αυξάνοντας το πάχος της. Επιπλέον, δομεί την επιδερμίδα ενισχύοντας τη σύνθεση κερατίνης, λαμινίνης, φιλαγκρίνης, υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου, φιμπριλίνη, ιντεγκρίνης και κεραμιδίων.
  2. Το Δραστικό Εκχύλισμα Λούπινου πλούσιο σε Λουπεόλη, το οποίο διεγείρει την σύνθεση της  "υψηλής ποιότητας" κολλαγόνου (Ι) κατά 46%. Αναδομεί και συσφίγγει την επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, καταστέλλοντας την χαλάρωση της. Παράλληλα, βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου. 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την συνταγή σε μορφή PFD