Λιπαρό τζελ για μασάζ το οποίο αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή. Η ιδιαίτερη συμπυκνωμένη μορφή του προσφέρει ενυδάτωση στο ξηρό και καθημερινή φροντίδα στο κανονικό δέρμα. Ενισχύει την θρέψη και την προστασία της επιδερμίδας χάρη στα φυτικά έλαια που περιέχει. Δημιουργεί ένα ομοιόμορφο αδιάβροχο φιλμ πάνω στο δέρμα το οποίο βοηθά στην ανάκτηση της χαμένης υγρασίας.
N° | Υλικό | 100g | 75g | Δράση |
ΦΑΣΗ Α | ||||
1 | Καρυδέλαιο | 5 | 3,75 | Ενυδατώνει άμεσα την ξηρή επιδερμίδα προσφέροντας της αναζωογόνηση και ελαστικότητα. |
2 | Αμυγδαλέλαιο | 6,4 | 4,8 | Ενυδατώνει το δέρμα ενώ το καταπραΰνει από τους ερεθισμούς τις φλεγμονές και την ξηρότητα. |
3 | Φουντουκέλαιο | 5 | 3,75 | Για ενυδάτωση και θρέψη της ξηρής επιδερμίδας σε βάθος. |
4 | Λάδι Αργκάν | 5 | 3,75 | Θρέφει και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα αφήνοντας το απαλό και ενυδατωμένο. |
5 | Coconut Oil Fractionated | 70 | 52,5 | Εξαιρετικά πτητικό λάδι για ξηρά λάδια μασάζ. Δεν φράζει τους πόρους και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντας το απαλό. |
6 | Φυσικό Πηκτικό Λαδιών | 7,5 | 5,625 | Πηκτικό λαδιών, αυξάνει το ιξώδες του προϊόντος. |
ΦΑΣΗ Β | ||||
7 | Βιταμίνη Ε | 0,5 | 0,375 | Αντιοξειδωτικό που αποτρέπει την οξείδωση των λιπαρών ουσιών. |
8 | Sandalwood Vanilla | 0,6 | 0,45 | Άρωμα κατάλληλο για να χαρίσει ευχάριστη μυρωδιά σε λιπαρά προϊόντα σώματος. |
Μέθοδος παραγωγής
- Στο κύριο δοχείο προσθέτουμε τα συστατικά Ν1 έως Ν6. Αναδεύουμε με αναδευτήρα και θερμαίνουμε την φάση Α μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 80 βαθμών.
- Η φάση Α πρέπει να γίνει διαυγή και το συστατικό Ν6 να έχει διαλυθεί.
- Στην συνέχεια, διακόπτουμε την θέρμανση και ρίχνουμε ένα ένα όλα τα υπόλοιπα συστατικά με ήπια ανάδευση και ελέγχουμε την πλήρη ομογενοποίηση τους.
- Έπειτα ομογενοποιούμε το μίγμα για ένα λεπτό με και στην συνέχεια αφήνουμε το προϊόν να ψυχθεί. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι το μίγμα μας να ψυχθεί τελείως αναδεύουμε το υλικό για να το βοηθήσουμε να πάρει το τελικό του ιξώδες.
- Τέλος αποθηκεύουμε σε συσκευασία επιλογής μας αναγράφοντας την ημερομηνία παραγωγής και ημερομηνία λήξης.