Τα φυτικά έλαια που έχουμε επιλέξει σε αυτή την συνταγή προσφέρουν υψηλή αντιγηραντική προστασία. Χρησιμοποιούμε το έλαιο από ρόδι ως βασικό συστατικό στην λιπαρή φάση αφού προσφέρει:
- Καταπραϋντική και ενυδατική ανακούφιση.
- Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αναζωογονεί το δέρμα.
- Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.
Το ελιξίριο από σαλιγκάρι σε συνδυασμό με το φυτικό κολλαγόνο και τα εκχυλίσματα φρούτων επουλώνουν, λειαίνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα δίνοντας της την απαραίτητη τροφή.
52.5 γρ
Α)Υδατική Φάση
32γρ Νερό
0.5γρ Γλυκερίνη
Β)Λιπαρή Φάση
5γρ Έλαιο από Ρόδι
2γρ Τζοζτόμπα Λάδι
1γρ Άγριο Τριαντάφυλλο Λάδι
1γρ Νυχτολούλουδο Λάδι
0.5γρ Σταφυλέλαιο
1γρ Monoi de Tahiti βούτυρο
4γρ Phytocream
1γρ Cetyl alcohol
3η Φάση κάτω των 35C
0.5γρ Βατόμουρο εκχύλισμα
0.5γρ Μάνγκο εκχύλισμα
0.5γρ Μήλο εκχύλισμα
1.5γρ Σαλιγκάρι ελιξίριο
0.5γρ Φυτικό Κολλαγόνο
0.5γρ Βιταμίνη Ε
0.5γρ Preservative 12 Συντηρητικό
6 σταγόνες Αιθέριο έλαιο Γιασεμί
4 σταγόνες Αιθέριο έλαιο Πλουμέρια Frangipani
- Αποστειρώνουμε τα σκεύη μας και παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις.
- Θερμαίνουμε τις δύο φάσεις Α και Β σε ξεχωριστά σκεύη στους 70 °C
- Μόλις η θερμοκρασία μας φτάσει στους 70 °C ρίχνουμε την Β φάση (Λιπαρή) στην Α φάση (Υδατική) και ανακατεύουμε με μιξεράκι.
- Όταν η θερμοκρασία του γαλακτώματος πέσει κάτω από τους 35°C προσθέτουμε, τα εκχυλίσματα φρούτων, το ελιξίριο από σαλιγκάρι, το φυτικό κολλαγόνο, την βιταμίνη Ε, και το συντηρητικό.
- Αρωματίζουμε με 6 σταγόνες Αιθέριο έλαιο Γιασεμί και 4 σταγόνες Αιθέριο έλαιο Πλουμέρια Frangipani.
- Αποθηκεύουμε το προϊόν σε βαζάκι των 50ml αναγράφοντας την ημερομηνία παραγωγής, τα συστατικά που χρησιμοποιήσαμε και την ημερομηνία λήξης.