Απλό και οικονομικό κάνει αυτό που υπόσχεται!
Καθαρίζει την επιδερμίδα από τους ρύπους και απομακρύνει αποτελεσματικά το make-up από το πρόσωπο αφήνοντας δέμα απαλό και ενυδατωμένο. Για τον σκοπό αυτό επιλέγουμε το έλαιο από καρύδα και αμυγδαλέλαιο καθώς και το χαμομηλέλαιο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες .
Τέλος όπως μπορούμε να δούμε χρησιμοποιούμε μεγαλύτερη ποσότητα νερού στην υδατική φάση ώστε να δημιουργήσουμε ρευστότητα στο γαλάκτωμά μας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμούμε να είναι τόσο ρευστό αυξάνουμε την ποσότητα του γαλακτωματοποιητή από 10.5γρ σε 13γρ.
Α) Υδατική Φάση
50γρ Ανθόνερο Πορτοκάλι
50γρ Ανθόνερο Νερολί
50γρ Αλόη Βέρα Χυμός
Β) Λιπαρή Φάση
30γρ Λάδι καρύδας
20γρ Αμυγδαλέλαιο
5γρ Χαμομηλέλαιο
10.5γρ Γαλακτωματοποιητής Phytocream
3η φάση
2γρ Συντηρητικό Preservative 12
10 σταγόνες Πορτοκάλι Αιθέριο Έλαιο
10 σταγόνες Μανταρίνι Αιθέριο Έλαιο
- Αποστειρώνουμε τα σκεύη μας και παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις.
- Θερμαίνουμε τις δυο φάσεις Α και Β σε ξεχωριστά σκεύη στους 70 °C
- Μόλις η θερμοκρασία μας φτάσει στους 70 °C ρίχνουμε την Β φάση (Λιπαρή) στην Α φάση (Υδατική) και ανακατεύουμε με μιξεράκι.
- Όταν η θερμοκρασία του γαλακτώματος πέσει κάτω από τους 35°C αρωματίζουμε με 15 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Μανταρίνι και 10 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι.
- Αποθηκεύουμε το προϊόν σε πλαστικό μπουκάλι boston tall 200ml αντλια dispenser αναγράφοντας την ημερομηνία παραγωγής, τα συστατικά που χρησιμοποιήσαμε και την ημερομηνία λήξης.