Αντιγηραντικός ορός με τριπλή δράση
Αναπλάθει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή αφήνοντας δέρμα λείο και λαμπερό!
Σε αυτή την συνταγή χρησιμοποιούμε τρία βασικά υλικά τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα μας ως εξής:
Το Dragon’s Blood αναζωογονεί και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος ενώ παράλληλα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας δίνοντας της την απαραίτητη αντιρυτιδική και αντιγηραντική προστασία.
Το ελιξίριο από σαλιγκάρι επουλώνει, ανανεώνει και αναπλάθει το δέρμα, καθυστερεί την πρόωρη γήρανση και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας αποκαθιστώντας τη χαμένη της λάμψη.
Ακολούθως χρησιμοποιούμε το Glycacid Eco πρωτίστως για την ιδιότητά του να διεισδύει με ότι άλλο υδατοδιαλυτό εκχύλισμα ή δραστικό έχουμε προσθέσει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος καθώς επίσης και για την ιδιότητά του να αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας άμεση ενυδάτωση, ελαστικότητα και τόνωση της μικροκυκλοφορίας.
Ενισχύουμε τον ορό μας με την αλλαντοΐνη, το θαλάσσιο κολλαγόνο, το εκχύλισμα από αγγούρι και την φυτική γλυκερίνη για τις αναπλαστικές, συσφικτικές, τονωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητές τους.
Συνταγή
50.5γρ Ανθόνερο Νερολί
0.4γρ Γόμα ξανθάνης
0.2γρ Αλλαντοΐνη
2γρ Glycacid Eco
1.5γρ Ελιξίριο Σαλιγκαριού
1.5γρ Dragon's Blood
1γρ Εκχύλισμα Αγγούρι
0.5γρ Θαλάσσιο κολλαγόνο
2γρ Φυτική Γλυκερίνη
0.6γρ Συντηρητικό Preservative 12
6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Μανταρίνι
6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Νερολί
3σταγόνες Absolute Γιασεμί
Σε αποστειρωμένο δοχείο προσθέτουμε το νερό, την αλλαντοΐνη και την γόμα ξανθάνης και τα χτυπάμε καλά με blender stick.
Μόλις δημιουργηθεί το gel μας προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας κατά την σειρά που αναγράφονται στην συνταγή μας. Κάθε φορά που προσθέτουμε ένα υλικό ανακατεύουμε καλά ώστε να ομογενοποιηθεί σωστά προχωρώντας στο επόμενο.
Τέλος προσθέτουμε το συντηρητικό, τα αιθέρια έλαια και αποθηκεύουμε τον ορό μας σε γυάλινο μπουκάλι με σταγονόμετρο των 50 ml αναγράφοντας τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε, την ημερομηνία παραγωγής και την ημερομηνία λήξης.